Uw Cinewall, ambachtelijk vakmanschap in Design

Bij Maison Collection gaat het niet alleen om meubels; we creëren complete woonervaringen. Dat geldt ook voor onze Cinewalls, waarbij vakmanschap en modern design samenkomen om een centraal stuk in uw woonkamer te creëren. Welkom bij Maison Collection Label, waar maatwerk een kunst op zich is.

Wanneer u kiest voor Maison Collection, kiest u voor maatwerk van de hoogste kwaliteit. Onze Cinewalls worden vervaardigd in onze eigen Nederlandse fabriek, waar hoogwaardige materialen en ambachtelijk timmerwerk samenkomen om iets unieks te creëren. We zijn toegewijd aan het gebruik van alleen het beste hout, en onze ervaren meubelmaker zorgt voor precisie tot in elk detail.

Uw Cinewall wordt niet alleen gemaakt van hoogwaardig hout, maar ook van hoogwaardige ideeën. Bij Maison Collection staat maatwerk voorop. Wanneer u kiest voor een Cinewall, gaan we grondig te werk om ervoor te zorgen dat het resultaat perfect aan uw wensen voldoet. We begrijpen dat elke woonkamer anders is, en daarom werken we samen met u en een toegewijde klantmanager om uw visie tot leven te brengen. 

INVENTARISATIE

Onze samenwerking begint met een gedetailleerde inventarisatie, tijdens een vrijblijvend en kosteloos advies- en intakegesprek met een van onze ervaren klantenmanagers. We bespreken de afmetingen, uw specifieke wensen, de grootte van uw tv, de plaatsing van een sfeerhaard en overwegen extra opties zoals geïntegreerde spotjes. We willen uw visie begrijpen, zodat we een Cinewall kunnen creëren die niet alleen functioneel is, maar ook naadloos in uw interieur past.

VAN ONTWERP TOT PRODUCTIE

Zodra we een duidelijk beeld hebben van uw wensen, gaan we over tot het ontwerpen van uw Cinewall. Dit ontwerp wordt nauwkeurig uitgetekend in samenwerking met onze meubelmaker. Pas wanneer het ontwerp aan uw verwachtingen voldoet, gaan we over tot productie.

Onze ervaren meubelmakers zorgen ervoor dat uw Cinewall met de grootst mogelijke zorg wordt vervaardigd. Ze zorgen ervoor dat elk stuk hout met precisie wordt gesneden en gemonteerd, en dat elk detail perfect is afgewerkt. U kunt erop vertrouwen dat uw Cinewall een staaltje vakmanschap is. Onze maatwerkproducten zijn Dutch made en worden volledig in onze Nederlandse fabriek vervaardigd, afgestemd op uw wensen. Dit betekent dat we niet altijd direct kunnen leveren, maar wel dat u kiest voor de hoogste kwaliteit en exclusiviteit.

OPLEVERING

Nadat uw Cinewall is gemaakt, wordt deze persoonlijk bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd door ons toegewijde team. U hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde montage. Wij zorgen ervoor dat uw Cinewall direct klaar is voor gebruik, zodat u er meteen van kunt genieten.

Bij Maison Collection begrijpen we dat uw tevredenheid onze hoogste prioriteit is. Daarom nemen we de tijd om ervoor te zorgen dat uw Cinewall niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze ook overtreft. U kunt uitkijken naar een naadloze ervaring, van het allereerste gesprek tot de installatie van uw op maat gemaakte Cinewall.

Maison Collection Label

Bij Maison Collection presenteren wij met trots ons eigen label, waar vakmanschap en maatwerk samenkomen in de wereld van hoogwaardige meubelen en sierkussens. Ons assortiment omvat een diverse reeks meubelstukken, waaronder eettafels, salontafels, banken, side tables en cinewalls, allen met een gemeenschappelijk kenmerk: maatwerk.

Daarnaast hebben wij onze eigen exclusieve kussenlijn, ontworpen om comfort en stijl te combineren in perfecte harmonie. Deze kussens zijn beschikbaar in diverse stoffen en ontwerpen.

Elk stuk in onze meubel collectie is volledig aanpasbaar aan de persoonlijke wensen van onze klanten, van de afmetingen tot de materiaalkeuze en afwerking. Onze getalenteerde ambachtslieden vervaardigen met zorg en precisie, wat resulteert in producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook luxueus en van topkwaliteit.

Wij geloven dat een meubelstuk meer moet zijn dan alleen een gebruiksvoorwerp; het moet een statement maken in je interieur en de persoonlijkheid van de eigenaar weerspiegelen. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie van hoogwaardige materialen en afwerkingen, zodat onze klanten hun droommeubel kunnen creëren.

Wij heten je van harte welkom in onze exclusieve conceptstore. Hier kun je persoonlijk onze meubelen en sierkussens ervaren en met ons team jouw ideeën tot leven brengen.

Onze conceptstore is op afspraak geopend, zodat we de tijd kunnen nemen om jouw visie te begrijpen en samen te werken aan het creëren van de perfecte aanvulling op jouw interieur.

Offerte opvragen