Waar uw droombank werkelijkheid wordt!

Bij Maison Collection gaan we verder dan het leveren van meubels; we creëren uw droominterieur. Hoe doen we dat? Door onze eigen banken te produceren, rechtstreeks in onze eigen fabriek. Hier komt ambachtelijk vakmanschap samen met modern design om banken te realiseren die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Welkom bij ons eigen label, Maison Collection Label, waar maatwerk echt betekenis krijgt.

Wanneer u voor Maison Collection kiest, kiest u voor uniek maatwerk. Uw bank, precies zoals u het wilt. Onze collectie biedt een breed scala aan kleuren en stofsoorten om uit te kiezen. We zijn toegewijd aan het gebruik van alleen de beste materialen. Onze houtsoorten behoren tot de top, en ons schuim, dat garant staat voor optimaal zitcomfort, is van de hoogste kwaliteit. We bieden drie verschillende koudschuimopties aan: soft comfort, medium en hard comfort. De keuze is aan u, en we staan klaar om u te begeleiden bij elke stap.

Uw droominterieur begint met een vrijblijvend en kosteloos advies- en intakegesprek met een van onze ervaren klantenmanagers. Samen bespreken we uw visie en behoeften. Onze klantenmanagers zijn experts op het gebied van maatwerk, en hun doel is om u te voorzien van advies op maat dat uw verwachtingen overtreft.

Maar we stoppen niet bij banken alleen. Met Maison Collection Label in de Metropolitan style kunt u uw hele woonkamer herontwerpen. Onze maatwerkproducten zijn Dutch made en worden volledig in onze Nederlandse fabriek vervaardigd, afgestemd op uw wensen. Dit betekent dat we niet altijd direct kunnen leveren, maar wel dat u kiest voor de hoogste kwaliteit en exclusiviteit.

Bent u klaar om uw droomwoonkamer werkelijkheid te maken? Maison Collection staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap. Laat ons samen uw interieur veranderen in een meesterwerk van design en comfort. Neem nu contact op en ontdek de mogelijkheden die Maison Collection u te bieden heeft. Uw droominterieur wacht op u."

Maison Collection Label

Bij Maison Collection presenteren wij met trots ons eigen label, waar vakmanschap en maatwerk samenkomen in de wereld van hoogwaardige meubelen en sierkussens. Ons assortiment omvat een diverse reeks meubelstukken, waaronder eettafels, salontafels, banken, side tables en cinewalls, allen met een gemeenschappelijk kenmerk: maatwerk.

Daarnaast hebben wij onze eigen exclusieve kussenlijn, ontworpen om comfort en stijl te combineren in perfecte harmonie. Deze kussens zijn beschikbaar in diverse stoffen en ontwerpen.

Elk stuk in onze meubel collectie is volledig aanpasbaar aan de persoonlijke wensen van onze klanten, van de afmetingen tot de materiaalkeuze en afwerking. Onze getalenteerde ambachtslieden vervaardigen met zorg en precisie, wat resulteert in producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook luxueus en van topkwaliteit.

Wij geloven dat een meubelstuk meer moet zijn dan alleen een gebruiksvoorwerp; het moet een statement maken in je interieur en de persoonlijkheid van de eigenaar weerspiegelen. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie van hoogwaardige materialen en afwerkingen, zodat onze klanten hun droommeubel kunnen creëren.

Wij heten je van harte welkom in onze exclusieve conceptstore. Hier kun je persoonlijk onze meubelen en sierkussens ervaren en met ons team jouw ideeën tot leven brengen.

Onze conceptstore is op afspraak geopend, zodat we de tijd kunnen nemen om jouw visie te begrijpen en samen te werken aan het creëren van de perfecte aanvulling op jouw interieur.

Offerte opvragen